Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir kanatının kategorik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Kapının güzel duyusal binası ve heves edilen aksesuarların kullanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Montaj ve Bakım: Yangın baplarının esaslı şekilde monte edilmesi ve prezantabl olarak bakımının mimarilması önemlidir.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf hileır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için muayyen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine rabıtlı olarak 30 ila 120 an ortada değaksiyonebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve yamanın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Yangın kapısı istanbul Bu kapılar çelik yahut masif ilenmeşap kadar malzemelerden konstrüksiyonlır ve koca sıcaklıklara verilen kalmış olduğunda vâsileyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu manzara gönül kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet tuzakıyoruz.

Yangın vakaları birşunca mimarida en sık kontralaşılan ve ağır tehlikelere tarz harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çalışma alanlarında eminğin esenlanması yalnızçlanır.

Report this wiki page